Política Repúblicana

Per a nosaltres, l’1-O va representar el mateix que hagués representat un referèndum d’autodeterminació fet amb totes les garanties. El poble català i les seves institucions van fer tot el possible per a que així fos. L’Estat Espanyol, amb tota la seva maquinària repressora, politica, judicial i policial, va fer tot el possible per impedir que se celebrés i, quan no ho varen aconseguir, van actuar per impedir el seu desenvolupament normal, pacífic i democràtic, amb l’únic objectiu de desvirtuar-ne els resultats.

Mentre aquest mateix Estat no accepti la celebració d’un nou referèndum amb plenes garanties i n’assumeixi els resultats, per a nosaltres els resultats del referèndum de l’1-O són plenament vàlids per a justificar que treballem per a la instauració definitiva de la República Catalana en territori català i, mentrestant, per col·laborar en la construcció de la República Catalana digital.

És per això que centrem la feina d’aquest grup de treball en la definició i desenvolupament del Consell per la República Catalana. No és un partit tradicional. Ha de disoldre’s quan assoleixi l’objectiu

Els documents de treball que elaborem només són visibles per a les persones que es donin d’alta com a socis o adherits de la nostra associació.

Anar a índex de Projectes