Full de Ruta del Moviment per la Independència

El procés d’independència del nostre país ha esgotat una primera etapa marcada per l’acumulació de forces entorn de l’objectiu. Podem dir que aquesta primera etapa va començar amb el Full de Ruta aprovat en l’Assemblea Fundacional de l’ANC, el dia 10 de març de 2012.

L’1-O de 2017 va culminar la primera etapa i els fets que varen produir-se aquell mateix mes van tancar les previsions fetes en aquell primer Full de Ruta i els que, anualment, el varen anar desenvolupant.

Des de llavors i fins que es tanqui el judici a les preses i presos polítics podem dir que haurem viscut un període transitori, de dol col·lectiu, que doni pas a una segona etapa del procés, que ens porti fins a la instauració definitiva de la República Catalana.

Per a poder treballar de forma eficient, vam considerar que ens calia el nostre propi Full de Ruta, però ben aviat ens vam adonar que no tenia sentit fer-lo sense pensar en el Full de Ruta de país que necessitàvem per sortir de l’atzucac generat després d’aquell mes d’octubre.

És per això i perquè alguns de nosaltres vam participat directament en la redacció del Full de Ruta inicial i el varem desenvolupar, que des d’Exigents vam considerar necessari crear un grup de treball que redactés una proposta de Full de Ruta vàlid per a aquesta segona etapa i que emmarqui les actuacions de tots els principals actors que estan cridats a tenir-hi un paper fonamental. És per això que, com en el cas del primer Full de Ruta, parlem del Moviment per la Independència (MxI).

Anar a índex de Projectes.