Normalment els think tanks són unes plataformes opaques que treballen per uns interessos molt parcials. Nosaltres ens hem constituït com el primer think tank català obert al públic, transparent i participatiu, on poden participar els experts i tots els ciutadans i ciutadanes, com, per exemple, tu.

La nostra voluntat és construir un futur millor per a tothom i creiem que ho hem de fer plegats. Amb idees, amb propostes i amb debat.

El nostre compromís és influir de manera decisiva en la construcció del futur del nostre país. Influir en les associacions, institucions, organismes, ens internacionals… Ho farem mitjançant totes les idees i propostes que es vagin recollint de cara a obrir camins, oferir visió, inspiració, perspectiva...

Volem fomentar el debat, però també volem que es concretin tot de propostes com més aviat millor.

Per això engeguem un Congrés Participatiu que, amb la col·laboració de tothom, ha de ser capaç de traslladar públicament “Quina Catalunya vol ser Catalunya”.

Som
tots

Exigents som tots

Si tu també ets exigent amb el futur del teu país, signa el Manifest del Congrés Participatiu Catalunya i Futur que començarà el juny de 2017.

Et mostrem una relació de les persones que ja s’han adherit al Manifest del Congrés Participatiu Catalunya i Futur promogut per exigents.cat:

Dona
suport

Signa el manifest.
Que ningú parli per tu

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
X