Exigim futur

Fer front a la globalització, a les desigualtats i a la pobresa, al maltractament del nostre planeta. Exigim que ningú hagi de fugir de casa seva. Exigim una Europa més social i un sistema polític sense corrupció. Volem viure i conviure amb llibertat. Volem el millor per a nosaltres, els nostres fills i el nostre país.

Exigim respecte

Volem que es respecti la voluntat del poble català a decidir el seu futur. Que no s’utilitzin els instruments de l’Estat contra Catalunya.

Exigim com a ciutadania

Les persones i només les persones som les que hem de decidir el nostre destí. Amb llibertat. per construir un nou model de societat més justa, democràtica i sostenible. Creiem en la força de les idees i en el treball col·laboratiu per abordar les profundes transformacions socials i econòmiques actuals.

Descarrega't la versió íntegra del manifest Descarregar PDF 546 kb

Exigim un futur construït per tothom

Per això proposem crear el think tank col·laboratiu més gran del món. On tothom pugui participar i transmetre les seves idees i opinions per tenir la capacitat d’influir de forma decisiva en la construcció del futur del nostre país.

Exigim ser escoltats al món

Celebrarem un congrés nacional i internacional on exposarem totes les idees i propostes obtingudes del debat col·laboratiu. Un altaveu on es donarà a conèixer la Catalunya que els catalans volem.

Si no vols que ningú parli per tu, implica-t'hi

Sigues exigent

Dona
suport

Signa el manifest.
Que ningú parli per tu

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
X