Els temps canvien,
l'exigència es manté

Tal com es va fer en els ’70 amb el Congrés de Cultura Catalana, volem celebrar un nou congrés amb el mateix esperit transformador, però aprofitant enguany les noves tecnologies que ens permetran involucrar el màxim de gent possible per construir entre tots un país per a tothom.

Què pretén aquest congrés?

Volem que, amb la celebració d’aquest Congrés, es defineixi de manera oberta i participativa la Catalunya que Catalunya vol. Des dels principis constitucionals al sistema electoral, des de les estructures productives a les que garanteixin la sostenibilitat, des del sistema educatiu al de comunicació, des de les bases que facin possible la societat del benestar al marc català de relacions laborals... tots i cada un dels detalls que han de servir per construir el nostre futur i fer d’aquest país un lloc millor per viure-hi.

Com i quan

Com ho farem?

Recuperant la riquesa del debat amb el primer think tank col·laboratiu on es reuneixen experts i ciutadans per demanar, proposar, i implicar-se en les idees que han de definir les bases del nou país.

Aquest debat col·laboratiu s’estructurarà en sis grans àrees:

Catalunya al món i construcció d'un nou paradigma + Saber més
Una societat cohesionada + Saber més
L'equilibri amb la natura + Saber més
Una economia sostenible + Saber més
La governança + Saber més
L'estat, una eina al servei de les persones + Saber més

...i quan ho farem?

A partir d’aquest proper mes de juny’17, qualsevol persona que tingui coses a dir, podrà participar activament des del mateix web d’exigents.cat. Mitjançant la combinació d’actes presencials i en línia, recollirem al llarg de l’any totes les idees debatudes per presentar-ne el resultat final en el Congrés Participatiu Catalunya i Futur.

Abril - Maig '17 Redacció ponències inicials
Juny '17 - Gener '18 1ª fase participació ciutadana
Febrer '18 Ponències finals provisionals
Març '18 Procés esmenes web
Març '18 Votació esmenes i tancament ponències
Abril '18 Congrés nacional
Maig '18 Congrés internacional

Dona
suport

Signa el manifest.
Que ningú parli per tu

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
X